Even Kind Zijn was een top dag

Onlangs vond het langverwachte evenement “Even Kind Zijn” plaats, en het was een absoluut succes. Meer dan 200 kinderen kwamen samen om een dag vol plezier, spelletjes en avontuur te beleven. Het evenement, dat gehouden werd aan het Zuiderhofje en in Buurtcentrum de Boeckel, bood een scala aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

De organisatoren hadden alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat de kinderen een onvergetelijke dag zouden hebben. Er waren springkussens, Stormbaan van 18 meter, Pannakooi en diverse andere spelen. Bovendien konden de kinderen genieten van allerlei lekkernijen, van  popcorn  fruit, drinken, snoepjes. Clown Tallie was ook weer aanwezig evenals Toine Crutzen.

De vrijwilligers en organisatoren verdienen een speciale vermelding voor hun inzet en enthousiasme. Dankzij hen verliep de dag vlekkeloos en kon elk kind genieten van een zorgeloze en onvergetelijke ervaring.

“Even Kind Zijn” was niet alleen een feest voor de kinderen, maar ook een prachtige herinnering voor de ouders en begeleiders. Het evenement bracht de gemeenschap samen en zorgde voor vele gelukkige gezichten.

Al met al was “Even Kind Zijn” een topdag waar iedereen met veel plezier op terugkijkt. We kunnen niet wachten op de volgende editie en zijn benieuwd welke verrassingen er dan weer in petto zullen zijn. Tot volgend jaar eerste pinksterdag 2025